foto

Clark Jones

  • nar. 10.4.1920
    Clearfield, Pennsylvania, USA
  • zem. 28.3.2002 (81 let)
    Key West, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1981 Sinatra: The Man and His Music (TV film)
1967 Annie Get Your Gun (TV film)
1963 Carol and Company (TV film)
1955 Peter Pan (TV film)

TV seriály

1971 The Funny Side (TV seriál)
1954 Caesar's Hour (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1952 Curtain Call (TV seriál)
1949 One Man's Family (TV seriál)
The Clock (TV seriál)

Dokumentární

1978 CBS: On the Air (TV seriál)
1973 I Wish You Love (koncert)
1970 World of Love, A (TV film)

TV pořady

1982 Night of 100 Stars (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1969 Jimmy Durante Presents the Lennon Sisters (TV pořad)
1968 Frank Sinatra: Francis Albert Sinatra Does His Thing (TV pořad)
1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1964 Hour with Robert Goulet, An (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1956 The Patrice Munsel Show (TV pořad)
1950 Your Hit Parade (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky