foto

Hans-Joachim Frank

  • nar. 19.8.1954 (64 let)
    Marisfeld, Thüringen, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Großer Frieden (TV film)
1987 Gavroche (TV film)
1983 Der kaukasische Kreidekreis (divadelní záznam)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Wette (TV film)
Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
1980 Dornröschen (TV film)
1979 Der Teufel hat ein Loch im Schuh oder Lessing in Leipzig (TV film)
1978 Auf Station 23 (TV film)
Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
Sabine Wulff
1977 O čertovi a třech zlatých vlasech
1976 Aschenbrödel (TV film)
1975 Karlemanns Brücke (TV film)
Looping
1958 Kaukasische Kreidekreis, Der (TV film)

TV seriály

1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Oliver Bukowskis 'Gäste' (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace