foto

Mi-won Won

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Gukkyeongui namjjok
2005 Nebohá paní Pomsta
1999 Mayonejeu
1998 Chunyudleui jeonyuksiksah

TV seriály

2012 Byeoldo daldo ddajoolge (TV seriál)
2008 Anaewa yeoja (TV seriál)
2006 Goong (TV seriál)
2005 Jikji (TV seriál)
1996 Gaseumeul yeoleora (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace