foto

Mert Dincer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zoros Solo
2016 Der Tel-Aviv-Krimi: Tod in Berlin (TV film)
Teroristé hákového kříže: Oběti - Nezapomeňte na mě (TV film)
Vítejte u Hartmannů
2015 Tatort - Borowski und die Kinder von Gaarden (TV film)
2014 Tatort - Die Feigheit des Löwen (TV film)

TV seriály

2017 Nachtschicht (TV seriál)
Ladies First (E14)
2016 Helen Dorn (TV seriál)
Gefahr im Verzug (E05)
2015 Unter Gaunern (TV seriál)
1993 Bella Block (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky