foto

Harald Burmeister

  • nar. 30.7.1970 (49 let)
    Eckernförde, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ella Schön - Die nackte Wahrheit (TV film)
Fischer sucht Frau (TV film)
2017 Fühlen Sie sich manchmal ausgebrannt und leer?
Magical Mystery aneb Návrat Karla Schmidta
2016 Nord Nord Mord – Clüver und der tote Koch (TV film)
2012 Tatort - Borowski und der freie Fall (TV film)
Unter anderen Umständen - Spiel mit dem Feuer (TV film)
2011 Der Duft von Holunder (TV film)
2010 Naše farma v Irsku: Milostný kolotoč (TV film)
Naše farma v Irsku: Nový život (TV film)
2009 Dora Heldt: Urlaub mit Papa (TV film)
Naše farma v Irsku: Láska mého života (TV film)
Pštrosí štěstí (TV film)
2005 Sketchköppe
Willkommen im Club
2004 Glückstag (studentský film)
Modrá metalíza
Tatort - Todesbande (TV film)
Vergissmeinnicht
2003 Adam & Eva
Rosenstrasse
1999 Stubbe - Von Fall zu Fall: Kein Tod ist wie der andere (TV film)

TV seriály

2018 Stralsund (TV seriál)
Waffenbrüder (E13)
2017 Zarah - Wilde Jahre (TV seriál)
Titel & Titten (E01)
2016 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Freunde (S05E06)
2015 Unter Gaunern (TV seriál)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Elvis a polda (TV seriál)
Naše farma v Irsku (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Bei uns daheim (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 In fuga per la vita (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky