foto

LaTanya Richardson Jackson

  • nar. 21.10.1949 (69 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Juanita
2013 Watsons Go to Birmingham, The (TV film)
2009 Mother and Child
2007 All About Us
Blackout
2006 Ve stínu pravdy
2003 Pokušení
2001 Poslední šance (TV film)
1999 Černá Carmen Dorothy Dandridge (TV film)
1998 Secrets
Šerifové
1997 Loved
Podezřelý
1996 Deliverance of Elaine, The (TV film)
Osamělá hvězda
1995 Ztracený Izaiáš
1994 Když muž miluje ženu
Last Laugh, The
Midnight Run for Your Life (TV film)
1993 Samotář v Seattlu
Shameful Secrets (TV film)
1992 Lék pro Lorenza
Malcolm X
Respekt
The Nightman (TV film)
1991 S partou na tahu
Smažená zelená rajčata
Super

TV seriály

2018 Luke Cage (TV seriál)
The Creator (S02E11)
2017 Chirurgové (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S13E18)
Dokud to neuslyším od tebe (S13E17)
To není tvoje věc (S13E12)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2011 Harry's Law (TV seriál)
In the Ghetto (S01E08)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Boy Meets Girl (S01E01)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Nový život (S01E01)
Ally McBealová (TV seriál)
Na parket (S02E19)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Příběh lásky (S02E05)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Private Lives (S01E11)
1992 Frannie's Turn (TV seriál)

Dokumentární

2017 Sighted Eyes/Feeling Heart
2005 RSC Meets USA: Working Shakespeare
2003 Unchained Memories: Readings from the Slave Narratives
1994 Baseball (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace