foto

Marie-Josèphe Yoyotte

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Druhý dech
2005 Ó, jak jsi krásný
2003 Mes enfants ne sont pas comme les autres
Tvoje ruce na mé půlce
2000 Bídníci (TV film)
Princ z Tichomoří
1999 Balzac (TV film)
Himaláj - Karavana
1997 Les palmes de M. Schutz
1995 Nouveau monde, Le
1994 Cache Cash
Zelený Jindřich
1992 Siméon
1991 Génial, mes parents divorcent!
Mima
Neige et le feu, La
Všechna jitra světa
1989 Tolérance
1988 Studentka
1987 L'Été en pente douce
1986 Le môme
Nenávidím herce
1985 Abandons
Jedna nebo dvě ženy
Příští léto
1984 Dionysos
Sedmý terč
1983 Ulice černých chatrčí
Vous habitez chez vos parents ?
1982 Samý oheň, samý žár
Toro Moreno
Večírek 2
1981 Diva
1980 Je vais craquer!!!
Retour en force
Večírek
1978 Jdi za mámou, táta pracuje
Les Petits câlins
Mon premier amour
Rozhněvaný muž
1977 Goodbye, Emmanuelle
Monsieur Papa
1976 Policejní kolt vzor 357
Velký podvodník
1975 Divoch
Isabelle devant le désir
1974 Facka
France société anonyme
1973 Les Zozos
Mlčenlivý
Projection privée
Vie facile, La
1971 Valparaiso, Valparaiso
1970 Roztržitý
1966 Jen když jsme zdrávi
1962 Knoflíková válka
Znamení lva
1961 Kněz Léon Morin
Lidská pyramida
1960 Famille Fenouillard, La
Orfeova závěť
1959 Nikdo mne nemá rád
1957 À la Jamaïque

TV seriály

2003 Nebezpečné známosti (TV seriál)
1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)

Dokumentární

2004 Příběh Modré planety
2001 Ptačí svět
1996 Mikrokosmos
1995 Orson Welles: The One-Man Band
1958 Já, černoch

Herecká filmografie

Filmy

1987 Sale temps
1960 Orfeova závěť

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Sale temps

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace