foto

Luca Maric

  • nar. 11.9.1965 (53 let)
    Valjevo, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Unterwegs mit Elsa (TV film)
2013 Mord nach Zahlen (TV film)
Stunde des Bösen - Der Sieger in Dir (TV film)
Turbo a Tacho (TV film)
2012 Nägel mit Köppen (TV film)
Případ Malorka (TV film)
Tatort - Ordnung im Lot (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Feindbild (TV film)
2010 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod: Krim-Kongo (TV film)
Mein Song für Dich (TV film)
2009 Bis an die Grenze (TV film)
2008 Im Gehege (TV film)
2007 Underdogs
2006 Chain Reaction
Ein starkes Team - Dunkle Schatten (TV film)
2005 Die Leibwächterin (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Abgekartetes Spiel (TV film)
2003 Der letzte Lude
2002 Baby
2001 Null Uhr 12
2000 Rotlicht - In der Höhle des Löwen (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Der Kreuzzug (TV film)
1999 Řekni to květinami (TV film)

TV seriály

2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Bez peněz je to nuda (S03E07)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Napadení (S15E05)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Mystery Challenge (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace