foto

Jean-Claude Balard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Homme au double visage, L' (TV film)
Le congrès (TV film)
1987 Brute, La
1979 Pierrette (TV film)
1978 La Vie comme ça (TV film)
1973 Château perdu, Le (TV film)
1969 L'ours et la poupée
1968 Sbohem příteli
1967 Vojna a mír IV: Pierre Bezuchov
1966 Vojna a mír
1965 Vojna a mír I: Andrej Bolkonskij

TV seriály

1998 Papyrus (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1985 Jayce and the Wheeled Warriors (TV seriál)
1983 Littles, The (TV seriál)
1982 Taijó no ko Esteban (TV seriál)
1981 Učú densecu Ulysses 31 (TV seriál)
1979 Vérificateur, Le (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Komisař Moulin (TV seriál)
Sto tisíc sluncí (S01E08)
1975 Compagnons d'Eleusis, Les (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
La brigade des maléfices (TV seriál)
1968 Secrets de la mer rouge, Les (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky