foto

Curt Conway

  • nar. 4.5.1915
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 10.4.1974 (58 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Dan August: Once Is Never Enough (TV film)
1973 Maurie
Winesburg, Ohio (TV film)
1972 Není kam uniknout (TV film)
The Man (TV film)
1971 What's a Nice Girl Like You...? (TV film)
1970 Macho Callahan
1964 Pozvánka pro pistolníka
1963 Hud
1961 Run Across the River
1958 The Goddess
Wind Across the Everglades
1949 Illegal Entry
Knock on Any Door
The Lady Gambles
Woman's Secret, A
1948 Casbah
Obnažené město
The Saxon Charm
Špinavá dohoda
Žijí v noci
1947 Dvojí život
Džentlemanská dohoda
Singapore
T-Men

TV seriály

1974 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Inferno (S02E20)
1973 Hawkins (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Rekviem pro poldu (S01E06)
1972 Banyon (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Prázdný rám (S01E04)
Getting Together (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Keeper of the Purple Twilight (S02E12)
Moonstone (S01E24)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
He's Alive (S04E04)
1962 Combat! (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1950 Trap, The (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
The Front Page (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1959 Play of the Week (TV seriál)
1953 ABC Album (TV seriál)
1952 CBS Television Workshop (TV seriál)
1951 Crime Photographer (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky