foto

Bettina Hoppe

  • nar. 21.5.1974 (45 let)
    Nairobi, Keňa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Hinter dem Spiegel (TV film)
2014 Lži vítězů
2010 Die Freundin der Tochter (TV film)
2008 Mogadišu (TV film)
2002 Baader
2001 Doppelter Einsatz - Kopfjäger (TV film)

TV seriály

2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
Tod am Weiher (E01)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Spící psi (S02E09)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky