foto

Erna Sellmer

  • nar. 19.6.1905
    Hamburk, Německá říše
  • zem. 13.5.1983 (77 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Raub der Sabinerinnen, Der (TV film)
1978 Die blaue Maus
1977 Endstation Paradies (TV film)
1976 Der wahre Jakob (TV film)
1975 Tatort - Treffpunkt Friedhof (TV film)
1974 Aus der guten alten Zeit – Goldfüchse
1971 Der Schlafwagenkontrolleur (TV film)
1970 Gefährliche Neugier (TV film)
1969 Charley's Onkel
Die mißbrauchten Liebesbriefe (TV film)
Dreifach Hoch dem Sanitätsgefreiten Neumann, Ein
Klein Erna auf dem Jungfernstieg
1968 Gold für Montevasall (TV film)
1967 Fräulein, Das (TV film)
Wer schmeißt denn da mit Lehm? (TV film)
1966 Adrian, der Tulpendieb
An einem ganz gewöhnlichen Tag (TV film)
Der Heiratsschwindler heiratet (TV film)
1965 Dichter Nebel (TV film)
Die Reise (TV film)
1964 Die Silberflöte (TV film)
Freddy, Tiere, Sensationen
Georges Dandin (TV film)
Unsere deutschen Kleinstädter (TV film)
1963 Heimweh nach St. Pauli
1962 Florence und der Zahnarzt (TV film)
So war Mama (TV film)
1961 'Der Monopteros (Kleine Münchner G'schichten) (TV film)
1960 Tréma
1959 Leihauslegende (TV film)
Nacht vor der Premiere, Die
1958 13 kleine Esel und der Sonnenhof
Die Ausgestoßene (TV film)
Meine 99 Bräute
1957 Das Herz von St. Pauli
Die große Chance
Kein Auskommen mit dem Einkommen
Vergeßt mir meine Traudel nicht
1956 Auf Wiedersehn am Bodensee
1955 Ingrid - Die Geschichte eines Fotomodells
1954 Frühlingslied
Ihre große Prüfung
Regina Amstetten
1953 Blume von Hawaii, Die
Käpt'n Bay-Bay
Tagebuch einer Verliebten
1952 Ferien vom Ich
Fritz und Friederike
Klettermaxe
1951 Torreani
Zásnuby s Corinnou
1950 Das Mädchen aus der Südsee
Der Fall Rabanser
Die wunderschöne Galathee
Insel ohne Moral
1949 Chléb náš vezdejší
1948 Frech und verliebt
1946 Vrahové mezi námi
1945 Das Mädchen Juanita
Dr. phil. Doederlein
Frühlingsmelodie
1944 La Paloma
Seinerzeit zu meiner Zeit
1943 Gefährlicher Frühling
Kolotoč života
Lázně na mlatě
1942 Die heimlichen Bräute
Veliká láska
Weiße Wäsche
Zwei in einer großen Stadt
1941 Der siebente Junge
Selbstmörder - Ins Grab kann man nichts mitnehmen (2. Fassung), Der
Was geschah in dieser Nacht
1940 Das Fräulein von Barnhelm
1939 Befreite Hände

TV seriály

1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1972 George (TV seriál)
1970 Miss Molly Mill (TV seriál)
1967 Landarzt Dr. Brock (TV seriál)

Divadelní záznam

1964 Aktion T 4 (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky