foto

Katharina Eckerfeld

  • nar. 23.11.1973 (46 let)
    Essen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Für Elise
2006 Všichni nebyli vrazi (TV film)
2001 Ende der Saison (TV film)
Morgengrauen
1998 Místa ve městech
1997 Härtetest

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Später Frühling (S09E07)
Genug (S08E14)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2001 Unterwegs zur Familie Mann (TV seriál) - a.z.
2000 Himmel und Erde - ein göttliches Team (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky