foto

Katharina Eckerfeld

  • nar. 23.11.1973 (46 let)
    Essen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Herecká filmografie

Filmy

2012 Für Elise
2006 Všichni nebyli vrazi (TV film)
2001 Ende der Saison (TV film)
Morgengrauen
1998 Místa ve městech
1997 Härtetest

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2001 Unterwegs zur Familie Mann (TV seriál) - a.z.

Galerie (7)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky