foto

Kyeong-joon Kang

  • nar. 11.2.1983 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gwisineui hyanggi
2012 Naui P.S. pateuneo
2008 Jeontooeui maeneo

TV seriály

2018 Eurachacha waikiki (TV seriál)
2017 Byeolbyeol myeoneuri (TV seriál)
2015 Ddak neo gateun ddal (TV seriál)
2013 7Keup kongmuwon (TV seriál)
Doo yeojaui bang (TV seriál)
Gashiggot (TV seriál)
2012 Areumdawoon geodaeege (TV seriál)
Selreorimaen chohanji (TV seriál)
2008 Dolaon ddukbaegi (TV seriál)
2006 Noona (TV seriál)
2005 Dolahon singgeul (TV seriál)
Haehoo (TV seriál)
Maenbaleui cheongchoon (TV seriál)
2004 Maejik (TV seriál)
Nonseutob 5 (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Dongsangimong 2 : neoneun nae unmyeong (TV pořad)
1998 뮤직뱅크 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky