foto

Ruth Livier

  • nar. Guadalajara, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 5th of July
2015 Vražda v Mexiku (TV film)
2014 Revenge of the Bimbot Zombie Killers
2009 Stáhni mě do pekla
2008 In Plain View
Los campeones de la lucha libre
Ranchero
2007 Smrt modelky
1999 Bad City Blues
Hash Brown's
Poslední let

TV seriály

2011 Záměna (TV seriál)
This Is Not a Pipe (S01E01)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
This Joint's Haunted (S04E12)
2005 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Enrique-cilable Differences (S09E07)
2003 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Flirting with the Master (S08E05)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Smrt v poušti (S01E09)
1994 Weird Science (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace