foto

Marina Kuklina

  • nar. 12.6.1982 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Doktor Sčastě
Sekret neprystupnoji krasuni (TV film)
2016 Moja Babusja Fanni Kaplan
2012 Solncevorot (TV film)

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
Roztyn pokaže (TV seriál)
2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2017 Kafe na Sadovoj (TV seriál)
Likar Kovalčuk (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
Podari mně žizň (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
Ženskij doktor 3 (TV seriál)
2016 Providnycja (TV seriál)
Zabuď meňa, mama! (TV seriál)
2015 Viddil 44 (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
2012 Anna German (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
2010 Susidy (TV seriál)
Trava pod sněgom (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace