foto

Barbara Frey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zwischen heute und morgen
1996 Der Schattenmann - Janus
Der Schattenmann - Mitten unter uns (TV film)
1995 Spreebogen (TV film)
1987 Frühling im September (divadelní záznam)

TV seriály

1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Einer für alle, alle für einen (S01E05)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Onkel Wanja (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky