foto

Kaan Emre

  • nar. 1977
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Drei gegen Troja (TV film)
2000 Letzte Patrone, Die
1998 Dubnové děti

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace