foto

Elimu Nelson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gates of Darkness
Web Cam Girls (TV film)
2016 The Summoning
2015 My Favorite Five
2013 Dear Secret Santa (TV film)
Things Never Said
2009 Děsnej dupák
2007 Unspeakable
2006 Zdánlivě snadné
2003 Láska nic nestojí
2002 What About Your Friends: Weekend Getaway (TV film)
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
2000 Láska a sex
1999 Pomíjivá sláva (TV film)

TV seriály

2017 Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Znovu po smrti (S08E19)
2015 Ex-Best (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Soused přes palubu (S06E12)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
2007 Odložená žena (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In Which Sam Receives an Unexpected Visitor... (S01E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Obličeje (S03E06)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
The Spread (S01E03)
2000 City of Angels (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Svědectví (S05E05)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace