foto

Dirk Kummer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Hochzeitskuh, Die
1998 Hundert Jahre Brecht
1989 Coming Out

TV seriály

1995 A.S. (TV seriál)
Kanzlei Bürger (TV seriál)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)

Dokumentární

2016 Großes Kino made in DDR (TV film)
2012 Unter Männern - Schwul in der DDR
2007 Schau mir in die Augen, Kleiner
2004 Geschichte des erotischen Films, Die (TV film)
1994 Nackte Osten, Der (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Der Liebhaber meiner Frau (TV film)
2017 Píseček (TV film)
2010 Keiner geht verloren (TV film)
2005 Charlotte und ihre Männer
2003 Geschlecht weiblich (TV film)
1999 Wohin mit den Witwen

Dokumentární

2010 Dienstags ein Held sein (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Píseček (TV film)
1999 Wohin mit den Witwen

Dokumentární

2010 Dienstags ein Held sein (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky