foto

Mai Duong Kieu

  • nar. 1987
    Vietnam

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 TKKG
2018 Justice Dot Net
Skin Creepers
2017 Hit Mom - Mörderische Weihnachten (TV film)
2015 Das richtige Leben (studentský film)
Tchán (TV film)
Willa (studentský film)
2014 Jsme mladí. Jsme silní.

TV seriály

2020 WaPo Berlin (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Bielefeld 23 (E66)
2019 Wilsberg (TV seriál)
Ins Gesicht geschrieben (E64)
2018 Zaprodaní bance (TV seriál)
Die Höhle des Löwen (S01E06)
Die härteste Währung (S01E05)
Alte Schulden (S01E04)
další epizody (6)
Marie fängt Feuer (TV seriál)
Kleine Sünden (E06)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Mann im Mars (S10E12)
Kobra 11 (TV seriál)
Hackerka (S23E13)
2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Große weite Welt (S02E09)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2014 Quest, The (TV seriál)
2013 Binny a duchové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky