foto

Michel Ray

  • nar. 21.7.1944 (74 let)
    Gerrards Cross, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Lawrence z Arábie
1958 Flood Tide
The Space Children
1957 Šerifská hvězda
1956 Brave One, The
1954 The Divided Heart

TV seriály

1964 Theatre 625 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Secret File, U.S.A. (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)

Host

TV pořady

1956 The Nat King Cole Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace