foto

Thomas Bergmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2002 Waschtag (studentský film)

Dokumentární

2009 Mazel Tov
2007 Der Rauch der Träume (TV film)
2006 Tango bei Finchen (TV film)
2003 Augenlied (TV film)
2000 Higgs-Wo bitte ist Higgs? (TV film)
1998 Kopfleuchten (TV film)
1994 Herzfeuer (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2009 Mazel Tov
2007 Der Rauch der Träume (TV film)
2003 Augenlied (TV film)
1998 Kopfleuchten (TV film)
1994 Herzfeuer (TV film)
1988 Die Potemkinsche Stadt (TV film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2009 Mazel Tov
2007 Der Rauch der Träume (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

1998 Kopfleuchten (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky