foto

Jill St. John

  • nar. 19.8.1940 (78 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vánoce v ohrožení (TV film)
2002 Calling, The
The Trip
1998 Something to Believe In
1995 Out There (TV film)
1992 Hráč
1989 Cesta kolem světa za 80 dní (TV film)
1982 Act, The
Rooster (TV film)
The Concrete Jungle
1979 Hart to Hart (TV film)
1977 Telethon (TV film)
1976 Brenda Starr (TV film)
1973 Saga of Sonora (TV film)
1972 Decisions! Decisions! (TV film)
Sitting Target
1971 Diamanty jsou věčné
Mooch Goes to Hollywood (TV film)
1970 Foreign Exchange (TV film)
1969 Spy Killer, The (TV film)
1967 Banning
How I Spent My Summer Vacation (TV film)
Osm na útěku
The King's Pirate
Tony Rome
1966 Fame Is the Name of the Game (TV film)
The Oscar
1965 The Liquidator
1964 Honeymoon Hotel
1963 Kdo to spal v mé posteli?
Pojď si zařádit
Who's Minding the Store?
1962 Něžná je noc
1961 Římské jaro paní Stoneové
1960 Ztracený svět
1959 Holiday for Lovers
The Remarkable Mr. Pennypacker
1958 Summer Love

TV seriály

2000 Strip Mall (TV seriál)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Yada Yada (S08E19)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Smack in the Middle (S01E02)
Hi Diddle Riddle (S01E01)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1949 Sandy Dreams (TV seriál)

Dokumentární

2007 True Bond (TV film)
2004 Cary Grant: A Class Apart (TV film)
2002 Bondovy dívky jsou věčné (TV film)
2000 Inside 'Diamonds Are Forever'
The Men Behind the Mayhem: The Special Effects of James Bond
1999 Příběh Jamese Bonda (TV film)
1987 Happy 100th Birthday Hollywood (TV film)

TV pořady

2009 2009 World Magic Awards, The (TV pořad)
1982 Women I Love: Beautiful But Funny (TV pořad)
1981 Spring Fling of Glamour and Comedy (TV pořad)
1980 Omnibus (TV pořad)
1971 The Bob Hope Vietnam Christmas Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace