foto

Christoph Jöde

  • nar. 1985
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ausgerechnet Sylt (TV film)
2017 Der blinde Fotograf (studentský film)
2013 Nymfomanka, část I.
Points of View
The Rescue
2012 Tatort - Alter Ego (TV film)
2010 Neue Vahr Süd (TV film)

TV seriály

2018 Unschuldig (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Überfall! (S15E17)
2016 Der letzte Cowboy (TV seriál)
2015 Huck (TV seriál)
Rentnercops (TV seriál)
Einer ist immer der Loser (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky