foto

Patricia Schäfer

  • nar. 13.3.1967 (53 let)
    Bielefeld, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Hindernisse des Herzens (TV film)
2007 Mein Freund Albert (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Herz der Finsternis (TV film)
2000 Liebe und andere Lügen (TV film)
1999 Männer sind wie Schokolade (TV film)
1997 Frühstück zu viert (TV film)
Polizeiruf 110 - Heißkalte Liebe (TV film)
1996 2 1/2 Minuten (TV film)
1995 Hotel Mama (TV film)
1992 Sie und Er (TV film)

TV seriály

2015 Huck (TV seriál)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf der Flucht (S10E36)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Voll Stoff (S06E13)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Mordlust (E06)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 ARD-Morgenmagazin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky