foto

Patricia Schäfer

  • nar. 13.3.1967 (52 let)
    Bielefeld, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Hindernisse des Herzens (TV film)
2007 Mein Freund Albert (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Herz der Finsternis (TV film)
2000 Liebe und andere Lügen (TV film)
1999 Männer sind wie Schokolade (TV film)
1997 Frühstück zu viert (TV film)
Polizeiruf 110 - Heißkalte Liebe (TV film)
Starkes Team - Mordlust, Ein (TV film)
1996 2 1/2 Minuten (TV film)
1995 Hotel Mama (TV film)
1992 Sie und Er (TV film)

TV seriály

2015 Huck (TV seriál)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 ARD-Morgenmagazin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace