foto

Carol Mendelsohn

  • nar. 1951
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Krutá Aljaška (TV film)
1994 Frogmen (TV film)

TV seriály

2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Kidnapping 2.0 (S01E01)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Letí tudy střela II. (S06E08)
Letí tudy střela I. (S06E07)
Oběma nohama v hrobě II. (S05E25)
další epizody (6)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami - New York - Nonstop (S02E23)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Každá s každým (S05E05)
Viva Las Vegas (S05E01)
Pokrevní linie (S04E23)
další epizody (6)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Grissom versus sopka (S04E09)
Jackpot (S04E06)
Vše pro naši zem (S04E02)
další epizody (6)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Touha po krvi (S03E09)
Poprava Catherine Willowsové (S03E06)
Poslední kapka (S03E01)
další epizody (5)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Společná práce (S02E09)
V kleci (S02E07)
Bolehlav (S02E01)
další epizody (6)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nepřátelská obloha (S01E09)
Kdo jsi? (S01E06)
1999 Providence (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Legacy (S02E18)
Flash Squad (S02E17)
5 Deadly Sins (S02E16)
další epizody (8)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Shades of Grey (S02E10)
iWitness (S02E09)
Python (S02E08)
další epizody (23)
2013 Kriminálka New York (TV seriál)
Today Is Life (S09E17)
Blood Actually (S09E16)
Seth and Apep (S09E15)
další epizody (7)
2012 Kriminálka New York (TV seriál)
The Real McCoy (S09E10)
Blood Out (S09E09)
Late Admissions (S09E08)
další epizody (10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodina (S10E19)
Zákon a nepořádek (S10E18)
V ohrožení (S10E17)
další epizody (8)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Near Death (S08E18)
Unwrapped (S08E17)
Sláinte (S08E16)
další epizody (30)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Korunka pro královnu (S10E11)
Nezvěstní (S10E10)
Odplata (S10E09)
další epizody (24)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Shop Till You Drop (S07E10)
Justified (S07E09)
Scared Stiff (S07E08)
další epizody (22)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavý cukr (S09E09)
Všechno nejlepší (S09E08)
Na háčku (S09E07)
další epizody (22)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Druhá šance (S06E11)
Dům smrti (S06E10)
Zázemí (S06E09)
další epizody (25)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Delko na straně obhajoby (S08E11)
Sečteno, podtrženo (S08E10)
Smrtelná doložka (S08E09)
další epizody (25)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Zakázané ovoce (S05E11)
Trojúhelník (S05E10)
Schránka (S05E09)
další epizody (21)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Něco za něco (S07E11)
DeLuca motel (S07E10)
Pros o smilování (S07E09)
další epizody (20)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Dětská hra (S04E11)
Něco o hrdinech... (S04E10)
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09)
další epizody (23)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami přísně tajné (S06E12)
Gerily v mlze (S06E11)
Chůva (S06E10)
další epizody (25)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Tichá noc (S03E12)
Falešný vrah (S03E11)
Sladkých šestnáct (S03E10)
další epizody (25)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
Ve službě vlasti (S05E10)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
další epizody (25)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
V pasti (S02E11)
Kamelot (S02E10)
Město hraček (S02E09)
další epizody (24)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
Lovec odměn (S04E10)
Hellraisers (S04E09)
další epizody (24)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Dobrou noc, mami (S01E10)
Důstojník v modrém (S01E09)
Tři generace stačí (S01E08)
další epizody (10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Závislost (S03E11)
Po pádu (S03E10)
Piráti (S03E09)
další epizody (25)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
Návnada (S02E09)
Velký bratr (S02E08)
další epizody (23)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Modelka (S01E11)
Učitel (S01E10)
Ostřelovač (S01E09)
další epizody (11)

Producentská filmografie

TV seriály

2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Povolené šrouby (S04E21)
Běh pro smrt (S04E20)
Ošklivá slova (S04E19)
další epizody (11)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zběsilé dospívání (S04E10)
Grissom versus sopka (S04E09)
Poslední představení (S04E08)
další epizody (23)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt mezi mraky (S03E10)
Touha po krvi (S03E09)
Smrt před kamerou (S03E08)
další epizody (21)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chlap jako já (S02E12)
Co přináší trpělivost (S02E11)
Ellie (S02E10)
další epizody (25)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sex, lži a larvy (S01E10)
Nepřátelská obloha (S01E09)
Pokrevní pouta (S01E07)
další epizody (9)

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Nothing for Something (S07E20)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Damned If You Do (S07E03)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Rukojmí (S04E21)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Lživá hra (S03E14)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami - New York - Nonstop (S02E23)

Dokumentární

2004 TV Land Moguls (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace