foto

Rainer Winkelvoss

  • nar. 1959
    Osterode am Harz, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Spielverderber
2013 Millionen
2012 Polizeiruf 110 - Bullenklatschen (TV film)
2009 Krvavý potok
Polizeiruf 110 - Schweineleben (TV film)
Rückenwind
2006 Du bist tot (studentský film)
2004 Die Sitte - Sie oder Keine (TV film)
Jantarový talisman (TV film)
2003 Anime veloci, Le
Děti mé snoubenky (TV film)
2002 Posedlost (TV film)
2000 Sperling und das große Ehrenwort (TV film)
1999 Chill Out (TV film)
Místo činu - Smrtelný strach (TV film)
Nic než pravdu
1998 Spáč (TV film)
1997 Not a Love Song
1996 Game Over (TV film)
1988 Linie 1

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Ältermänner (S17E17)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Geier Sturzflug (S14E22)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gestohlenes Leben (S16E05)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Klärungsbedarf (S16E04)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Terminal A (2) (S10E02)
Terminal A (1) (S10E01)
2008 Dr. Molly & Karl (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
Die Familienanwältin (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Flucht aus Santo Domingo (2) (S06E20)
Flucht aus Santo Domingo (1) (S06E19)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Soukromé očko (S07E13)
2002 Pengo! Steinzeit! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tödliche Kurse (S03E06)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der Mord ohne Leiche (E04)
1998 Helicops (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Falschgeld (S03E06)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Imken, Anna und Maria oder Besuch aus der Zone (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1991 Sprung aus den Wolken (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky