foto

Sina Martens

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Call of Comfort
2017 Einmal Immer
2015 Wo willst du hin, Habibi?
2013 Konec lží (TV film)

TV seriály

2016 Ketapan (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Kanal (S16E16)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schwieriges Miteinander (S19E39)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kleine Geheimnisse (S14E11)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Klotz (S13E01)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Hitverdächtig (S01E05)
Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky