foto

Charles Rettinghaus

  • nar. 24.5.1962 (56 let)
    Remagen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Es wird besser
Sky Sharks
Urlaub mit Mama (TV film)
2017 Montrak
2016 Erwartungen
Fucking Berlin
2015 Er war wieder da
Kartoffelsalat
Memento Mori (studentský film)
2014 Gefällt Mir
2013 Planet USA
Ramon (studentský film)
White Buttons
2012 Smrt On Air
2011 Der falsche Mann
2010 Tatort - Borowski und eine Frage von reinem Geschmack (TV film)
2009 On Air
2008 Mamas Flitterwochen (TV film)
2005 Pro každý případ, mami (TV film)
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2003 Tausche Firma gegen Haushalt (TV film)
2002 Mord an Bord (TV film)

TV seriály

2017 Offscreen (TV seriál)
2016 Wishlist (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Bibi a Tina (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)

Dokumentární

2014 Planet USA: The Making Of

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace