foto

Makenzie Vega

  • nar. 10.2.1994 (24 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Makenzie Vega se narodila 10. února 1994 v Miami na Floridě ve Spojených státech amerických jako třetí dcera italsko-kolumbijským rodičům. Má dvě starší sestry, Alexu (známou především z filmů Spy Kids) a Kriziu; jednu mladší, Greylin a nevlastní sestru Margaux. Již ve svých šesti letech se pravidelně objevovala jako nejmladší dítě Teddy Cochranové v seriále The Geena Davis Show a ve stejném roce si zahrála i dcerku Nicholase Cage ve filmu OTEC RODINY. Svůj herecký talent ale naplno ukázala až ve snímku SAW: HRA O PŘEŽITÍ, kde jako dcera manželů Gordonových předvedla opravdu skvělý výkon.

Jejím největším dosavadním počinem se však stala bezesporu Nancy Callahan, Age 11 neboli mladší verze Jessicy Alby v SIN CITY: MĚSTO HŘÍCHU. Na otázku, jak dokázala zahrát tak srdcervoucí pláč, odpověděla Makenzie: "Brečet mi jde samo, doma jsem hlavní ufňukánek." Roku 2001 získala cenu Young Artist Award v kategorii do deseti let za film OTEC RODINY. Ve volném čase Makenzie ráda poslouchá country.

Lucie "delaware" Kalousková

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Beach House (TV film)
2017 Pretty Little Dead Girl (TV film)
2016 Fender Bender
2014 Assault, The (TV film)
Code Academy
2007 Na území žen
2006 Jen trošku štěstí
X-Men: Poslední vzdor
2005 Sin City - město hříchu
2004 Roztomilý mazlíček
Saw: Hra o přežití
2001 Ranaři
2000 Otec rodiny

TV seriály

2018 13 Reasons Why (TV seriál)
Smile, Bitches (S02E10)
The Missing Page (S02E09)
2016 Tlukot srdcí (TV seriál)
Srdce na pravém místě (E06)
Dobrá manželka (TV seriál)
End (S07E22)
Party (S07E20)
Shoot (S07E17)
další epizody (5)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Restraint (S07E08)
Driven (S07E07)
Lies (S07E06)
další epizody (16)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
The Trial (S06E10)
Red Zone (S06E08)
Old Spice (S06E06)
další epizody (11)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
The Decision Tree (S05E10)
Whack-a-Mole (S05E09)
The Next Week (S05E07)
další epizody (16)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Battle Of The Proxies (S04E10)
A Defense of Marriage (S04E09)
Here Comes the Judge (S04E08)
další epizody (11)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde se stala chyba (S03E11)
Kurz rodičovství (S03E10)
Povel k palbě (S03E09)
další epizody (17)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Devět hodin (S02E09)
Hlasová schránka (S02E08)
Průšvihářky (S02E07)
další epizody (17)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Plavec se topí (S01E10)
Trojka (S01E09)
Nepřipravená (S01E08)
další epizody (8)
Pohotovost (TV seriál)
Je mi fajn (S15E21)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
2000 The Geena Davis Show (TV seriál)

TV pořady

2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace