foto

Ulrich Blöcher

  • nar. 1973

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatort - Der rote Schatten (TV film)
2015 Käthe Kruse (TV film)
2014 Milované sestry
2004 Sperling und die letzte Chance (TV film)

TV seriály

2020 Min fars krig (TV seriál)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Monster (2) (S12E11)
Das Monster (1) (S12E10)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schlüsselmomente (S15E09)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Masernparty (S09E01)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Tod einer Nachbarin (S05E10)
1996 Sperling (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky