foto

Astrid Leberti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Enkel für Anfänger
2018 Tatort - Bombengeschäft (TV film)
2017 Sissi ohne Franz
2016 Nur nicht aufregen! (TV film)
Zwei verlorene Schafe (TV film)
2015 Marcel über den Dächern
2013 Die Dienstagsfrauen - Sieben Tage ohne (TV film)
Inga Lindström: Srdce z ledu (TV film)
2010 Auf Doktor komm raus (TV film)
2003 Pohádka mého života (TV film)

TV seriály

2018 Milk & Honey (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Überfall! (S15E17)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wie du mir (S08E15)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Spurlos verschwunden (S17E07)
2015 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Hornissennest (S05E02)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Fauler Zauber (S18E14)
2013 Hubert a Staller (TV seriál)
Die Venus von Ambach (S02E12)
SOKO Wismar (TV seriál)
Stummer Zeuge (S10E25)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2011 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Der Tote an der Elbe (E14)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Feuer und Wasser (S14E20)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky