foto

Jena Serbu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Starf*cker
The Atlantic City Story
2019 The Great Alaskan Race
Wish Man
2018 Big Legend
2017 Gook
Jonny's Sweet Revenge
The Lost
2016 Texas Heart

TV seriály

2012 Amišská mafie (TV seriál)

Dokumentární

2012 Amišové ve městě (TV seriál)

TV pořady

2013 Útěk před vírou (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Smartass

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Smartass

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Frat Star

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky