foto

Walter Nickel

  • nar. 1941
    Oberschlesien, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Místo činu - Advokátka (TV film)
Místo činu - Anděl pomsty (TV film)
Místo činu - Past (TV film)
Past
2006 Místo činu - Psáno krví (TV film)
Místo činu - Zatmění slunce (TV film)
Tatort - Schlaflos in Weimar (TV film)
2005 Místo činu - Křest ohněm (TV film)
Místo činu - Plavec (TV film)
Tatort - Rache-Engel (TV film)
Tatort - Tiefer Fall (TV film)
2004 Bibi Blocksberg: Tajemství modrých sov
Místo činu - Postavení mimo hru (TV film)
Tatort - Teufelskreis (TV film)
Tatort - Waidmanns Heil (TV film)
2003 Místo činu - Domobrana (TV film)
Místo činu - Červená karkulka (TV film)
Tage des Sturms (TV film)
Tatort - Atlantis (TV film)
2002 Místo činu - Jízda smrti (TV film)
Místo činu: Kolín - Odveta (TV film)
Místo činu: Vzpomínka na Prahu (TV film)
2001 Místo činu - Kalné vody (TV film)
Místo činu - Osudné touhy (TV film)
Místo činu - Veletrh mrtvých (TV film)
2000 Místo činu - Kvarteto v Lipsku (TV film)
Tatort - Einsatz in Leipzig (TV film)
Tatort - Tödliches Verlangen (TV film)
1999 Místo činu - Prokletí Jantarové komnaty (TV film)
Tatort - Auf dem Kriegspfad (TV film)
1998 Místo činu - Money! Money! (TV film)
Tatort - Tanz auf dem Hochseil (TV film)
1997 Tatort - Bierkrieg (TV film)
Tatort - Der Tod spielt mit (TV film)
Tatort - Tödlicher Galopp (TV film)
1995 Tatort - Bomben für Ehrlicher (TV film)
1992 Tatort - Ein Fall für Ehrlicher (TV film)
Tatort - Tod aus der Vergangenheit (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Tödliche Träume (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Ihr faßt mich nie (TV film)
1986 Volejte policii 110 - Každý den je jiný (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Traum des Vergessens (TV film)
Prasklé zrcadlo (TV film)
1979 Schmuggler von Rajgrod, Die
1978 Oh, diese Tante (TV film)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Just About Famous

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky