foto

Adelheid Kleineidam

  • nar. 1966

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Tod einer Polizistin (TV film)
2010 Hochzeitsreise zu viert (TV film)
2008 Finderlohn
Mein Schüler, seine Mutter & ich (TV film)
Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
Vánoce v nemocnici (TV film)
2006 Die Liebe kommt selten allein (TV film)
2004 Last Minute
2000 Heimatgeschichten - Plötzlich und unerwartet (TV film)
1999 Männer sind wie Schokolade (TV film)
Schande (TV film)
Silnější než smrt (TV film)

TV seriály

2020 Käthe und ich (TV seriál)
Zurück ins Leben (E03)
2019 Die Drei von der Müllabfuhr (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Fango in Finkenhusen (S16E17)
2018 In aller Freundschaft – Die Krankenschwestern (TV seriál)
Lügen und Geständnisse (S01E05)
2017 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
2016 Láska u fjordu (TV seriál)
Štěstí na dosah (E10)
2015 Stralsund (TV seriál)
Es ist nie vorbei (E07)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Recht und Gerechtigkeit (S14E21)
Johannes (S14E20)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Der Fahrgast und das Mädchen (E31)
2009 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
Der Schatz im Silbersee (E04)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Zerbrochenes Glas (S06E07)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Alter schützt vor Torheit nicht (S10E18)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Terror (S02E01)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky