foto

Adelheid Kleineidam

  • nar. 1966

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Láska z fjordu: Štěstí na dosah (TV film)
2015 Stralsund – Es ist nie vorbei (TV film)
2012 Bella Block - Der Fahrgast und das Mädchen (TV film)
Tod einer Polizistin (TV film)
2010 Hochzeitsreise zu viert (TV film)
2008 Finderlohn
Mein Schüler, seine Mutter & ich (TV film)
Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
Vánoce v nemocnici (TV film)
2006 Die Liebe kommt selten allein (TV film)
2004 Last Minute
2000 Heimatgeschichten - Plötzlich und unerwartet (TV film)
1999 Männer sind wie Schokolade (TV film)
Schande (TV film)
Silnější než smrt (TV film)
1998 Die Straßen von Berlin - Terror (TV film)

TV seriály

2019 Die Drei von der Müllabfuhr (TV seriál)
2018 In aller Freundschaft - Die Krankenschwestern (TV seriál)
Lügen und Geständnisse (E05)
2017 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2009 Stralsund (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Hotel Hansson (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace