foto

Frank Dukowski

  • nar. 20.8.1967 (51 let)
    Remscheid, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 HARTs 5 - Geld ist nicht alles
2005 Was Sie schon immer über Singles wissen wollten (TV film)
2004 Inspektor Rolle - Herz in Not (TV film)
2003 Místo činu: Kolín - Bermudy (TV film)
2001 Mutter meines Mannes, Die (TV film)
2000 Die Gefesselten (TV film)
Princezna a bojovník
1998 Independent (studentský film)

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Frech wie Janine (TV seriál)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1996 T.V. Kaiser (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace