foto

Francesco Miccichè

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Figli del Destino
Svatba (ne)bude!
2018 Ricchi di fantasia
2015 Loro chi?
2007 Liberi di giocare (TV film)
1997 Corti stellari

TV seriály

2012 Benvenuti a tavola (TV seriál)
2008 I liceali (TV seriál)
La nuova squadra (TV seriál)
2007 Medicina generale (TV seriál)
2005 Nedokonalé zločiny (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)
1996 Un posto al sole (TV seriál)

Dokumentární

2017 Paolo Borsellino. Adesso tocca a me

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky