foto

Steve Bendelack

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 We're Doomed! The Dad's Army Story (TV film)
2013 Harry Hill Movie, The
2007 Prázdniny pana Beana
2005 Zkáza spolku gentlemanů
2002 Ted and Alice (TV film)
2001 League of Gentlemen: Live at Drury Lane, The (divadelní záznam)
1996 Lee & Herring Live
1993 Newman and Baddiel: Live and in Pieces (TV film)
1992 Frank Skinner Live (divadelní záznam)
Newman and Baddiel Live at the Shaftesbury Theatre (divadelní záznam)
Newman and Baddiel: History Today

TV seriály

2017 Ill Behaviour (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2012 Dead Boss (TV seriál)
Way to Go (TV seriál)
2011 Páteční večeře (TV seriál)
Rande (S01E06)
Mercedes (S01E05)
Šaty (S01E04)
další epizody (6)
2009 Cowards (TV seriál)
2004 Mighty Boosh (TV seriál)
2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2000 Randall a Hopkirk (TV seriál)
1999 Dark Ages (TV seriál)
Liga gentlemanů (TV seriál)
1998 The Royle Family (TV seriál)
1995 Fist of Fun (TV seriál)
The Saturday Night Armistice (TV seriál)
1991 Winjin' Pom, The (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1984 Spitting Image (TV seriál)

TV pořady

1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace