foto

Tibor Lužinský

  • nar. 5.12.1940
    Nitra, Slovenský stát
  • zem. 26.7.2009 (68 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1998 Knieža (TV film)
1996 Jaškov sen
1994 Psí život (TV film)
1993 Mladé letá (TV film)
Muzikál
1992 Klinec (TV film)
1991 Havran (TV film)
Ružová Anička (TV film)
1990 Keď báčik z Chochoľova umrie (TV film)
Súboj (TV film)
1989 Reverend (TV film)
Tanec nad plačom (TV film)
Zlodarov les (TV film)
Zlý záber (TV film)
1988 Jubileum (TV film)
Pytačky (TV film)
Samo, kupec a kráľ (TV film)
Umývanie hláv (TV film)
1987 Ženský zákon (TV film)
1985 Konečne bude mier! (TV film)
Tu musíš žiť (TV film)
Vláčik do stanice víťazstvo (TV film)
1984 Jazda na spiacom obrovi (TV film)
Keď jubilant plače (TV film)
Loktibrada (TV film)
Majka (TV film)
Na druhom brehu sloboda
Neľahké lásky (TV film)
Oko za oko (TV film)
1983 Letný strom radosti
Princezná a mesiac (TV film)
Zrelá mladosť
1982 Ako sa neoženiť (TV film)
Chlap prezývaný Brumteles (TV film)
Hra na kocúra (TV film)
Hrnčiarsky bál (TV film)
Plač pre syna (TV film)
Pražská terčovnica (TV film)
Rozmar (TV film)
1981 Dozrievanie (TV film)
Dve slobodné bez záväzku (TV film)
Emília Galottiová (TV film)
Mizantrop (TV film)
Nápadníci (TV film)
Čudné dievča (TV film)
1980 Horacius (TV film)
Miško Drotár a naozajstná princezná (TV film)
Mŕtvi maturovať nebudú (TV film)
Zimozel (TV film)
1979 Jennie Gerhardtová (TV film)
Na vysokej skale: Krásna Ľudmila (TV film)
Na vysokej skale: Ovčiar Bebek
S vetrom vo vlasoch (TV film)
Tri svadby (TV film)
1978 A ako Alžbeta (TV film)
Hĺbka ostrosti (TV film)
Na vysokej skale: Spišský rebel
Riziko (TV film)
Zhŕňajova nevesta (TV film)
Ľudská láska (TV film)
Žabí ženích (TV film)
1977 Klamstvo dočasu - pravda naveky (TV film)
Koncert bez ruží (TV film)
Lavína (TV film)
Odsúdenie Paganiniho (TV film)
1975 Ex libris (TV film)
1974 Mont Oriol (TV film)
1964 Dundo a tí druhí (TV film)

TV seriály

1987 Válka volů (TV seriál)
Před mnichovskými branami (E06)
Pomsta (E05)
Vítězství (E04)
další epizody (6)
1977 Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

1964 Dundo a tí druhí (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace