foto

Ľudmila Némešová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1994 Macoška (TV film)
1993 Mladé letá (TV film)
1992 Jahňa chudobného (TV film)
Romulus Veľký (TV film)
1991 Mastný hrniec (TV film)
1990 Keď báčik z Chochoľova umrie (TV film)
Puto najsilnejšie (TV film)
Útrapy z rozumu (TV film)
1988 Solúnski bratia (TV film)
Zázračná rosa (TV film)
1986 Eygletiérovci (TV film)
Posledná zastávka (TV film)
1985 Kamenný chodníček (TV film)
Rozprávanie pani N.N. (TV film)
1984 Epizóda (TV film)
Heloisa a Abelard (TV film)
1983 Jožko Púčik a jeho kariéra (TV film)
Miesto pre dvoch osamelých cyklistov (TV film)
Učiteľka (TV film)
1982 Obyčajný príbeh (TV film)
V tomto meste, v tejto chvíli (TV film)
Zločin a pokánie (TV film)
1979 Na vysokej skale: Ovčiar Bebek
Pericola (TV film)
Platiť sa nebude (TV film)
Prvá vina odpustená (TV film)
1978 Listy Juliane (TV film)
Rozvedená (TV film)
Večera (TV film)
Zbojníci (TV film)
1977 Poslední parlamentári (TV film)
Skrat (TV film)
1976 Odviata ako dym (TV film)

TV seriály

1988 Posledný drak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky