foto

Ľubica Hajdu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1992 Európa, moja láska (TV film)
Klinec (TV film)
1991 Amonina pomsta (TV film)
Infantkine narodeniny (TV film)
Koleso osudu (TV film)
1990 Faidra (TV film)
Fuente ovejuna (TV film)
Keď báčik z Chochoľova umrie (TV film)
1989 Kamene (TV film)
Núraddín Ali a Anísaldžalísa (TV film)
Reverend (TV film)
Tanec nad plačom (TV film)
1988 Bez problémov... (TV film)
Lúčenie (TV film)
Portrét Doriana Graya (TV film)
Príbuzní ľudia (TV film)
Solúnski bratia (TV film)
1987 Predohra (TV film)
1986 Moliére (TV film)
Nástupca (TV film)
Pro forma (TV film)
Sen o kováčovi (TV film)
Smutné radosti (TV film)
Zina (TV film)
1985 Kamenný chodníček (TV film)
Konečne bude mier! (TV film)
Tu musíš žiť (TV film)
Varič (TV film)
1984 Bezvýznamná žena (TV film)
Brehy nehy (TV film)
Dom pod morušou (TV film)
Keď jubilant plače (TV film)
Profesor na bielom koni (TV film)
Čierny slnovrat (TV film)
1983 Drotár (TV film)
Kozubovci (TV film)
Miesto pre dvoch osamelých cyklistov (TV film)
1982 Doktor Bencúr (TV film)
Dve duše (TV film)
Plač pre syna (TV film)
1981 Mojmír II. (TV film)
1980 Strašne ošemetná situácia (TV film)
1978 Rozvedená (TV film)

TV seriály

1990 Ujo maliar pozýva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace