foto

Dominik Bender

  • nar. 30.1.1957 (62 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Brief an mein Leben (TV film)
2013 Robin Hood a já (TV film)
2011 Die große Plai Chumpon Totenparty (studentský film)
2010 Das Geteilte Glück (TV film)
2009 Ein Hausboot zum Verlieben (TV film)
The Berlin Wall
2008 Das Haus (studentský film)
O Nosáčkovi (TV film)
2002 Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
1998 Tigerstreifenbaby wartet auf Tarzan
1995 Flirt
Tatort - Endstation (TV film)
Z-man's Kinder (TV film)
1992 Augen... Blicke (TV film)
1991 Wer hat Angst vor Rot, Gelb, Blau?
1990 Der achte Tag
Docteur M.
1989 Herz über Kopf (TV film)
Letzten Sommer in Kreuzberg (TV film)
1988 Goldjunge
Schlaflose Nächte
1986 Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
Zischke
1984 Dorado - One Way
1981 Im Morgenwind (TV film)

TV seriály

2015 Rentnercops (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Flemming (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
Dr. Molly & Karl (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)
2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace