foto

Mariann Hole

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Wendyeffekten
2014 Jo Nesbø: Doktor Proktor a prdící prášek
2007 Import/Export
1996 Vážně nevážně

TV seriály

2014 Očitý svědek (TV seriál)
Sofia Flux og det magiske høreapparatet (TV seriál)
2013 Nevlastní bratr (TV seriál)
2005 Ved kongens bord (TV seriál)

TV pořady

2011 I kveld med Ylvis (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace