foto

Stefan Wulff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Der Gute Bulle: Friss oder stirb (TV film)
2018 Ausgerechnet Sylt (TV film)
2017 Reich oder tot (TV film)
Tatort - Gott ist auch nur ein Mensch (TV film)
2016 Der mit dem Schlag (TV film)
Tatort – Feierstunde (TV film)
2015 Meine fremde Frau (TV film)
Zum Sterben zu früh (TV film)
2014 Tatort - Die chinesische Prinzessin (TV film)
Wir machen durch bis morgen früh (TV film)
2013 Unter Feinden (TV film)
2012 Balthasar Berg - Sylt sehen und sterben (TV film)
Nägel mit Köppen (TV film)
Trau niemals deiner Frau (TV film)
2011 Fischer fischt Frau (TV film)
Tatort - Der Weg ins Paradies (TV film)
2010 2 für alle Fälle - Ein Song für den Mörder (TV film)
Amigo (TV film)
2008 Die Weisheit der Wolken (TV film)
Schade um das schöne Geld (TV film)
Tatort - Borowski und die einsamen Herzen (TV film)
2007 Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath (TV film)
Underdogs
2006 Tatort - Mann über Bord (TV film)
2004 Käthchens Traum (TV film)
2003 Místo činu - Rej čarodějnic (TV film)
Tatort - Dschungelbrüder (TV film)
2002 Dream Dream Dream (TV film)
2001 Oh du Liebezeit (TV film)
Rette deine Haut (TV film)
2000 Kanak Attack
Kein Weg zurück (TV film)
Tatort - Passion (TV film)
1999 Velká věc (TV film)
1995 Bunte Hunde
1992 Schattenboxer

TV seriály

2019 Nachtschicht (TV seriál)
Cash & Carry (E16)
2018 Nachtschicht (TV seriál)
Es lebe der Tod (E15)
2017 Nachtschicht (TV seriál)
Ladies First (E14)
2016 Nachtschicht (TV seriál)
Der letzte Job (E13)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2013 Nachtschicht (TV seriál)
Geld regiert die Welt (E11)
2011 Nachtschicht (TV seriál)
Reise in den Tod (E10)
Ein Mord zu viel (E09)
2010 Nachtschicht (TV seriál)
Das tote Mädchen (E08)
2009 Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind die Polizei (E07)
Blutige Stadt (E06)
2008 Nachtschicht (TV seriál)
Ich habe Angst (E05)
2006 Nachtschicht (TV seriál)
Der Ausbruch (E04)
2005 Nachtschicht (TV seriál)
Tod im Supermarkt (E03)
2004 Nachtschicht (TV seriál)
Vatertag (E02)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
Amok! (E01)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Tod im See (E15)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2020 Der marktgerechte Mensch
2018 Der marktgerechte Patient
2006 Herr Pilipenko und sein U-Boot
1997 Die Salzmänner von Tibet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky