foto

Stefan Wulff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Der Gute Bulle 2 (TV film)
2018 Ausgerechnet Sylt (TV film)
Nachtschicht - Es lebe der Tod (TV film)
2017 Nachtschicht - Ladies First (TV film)
Reich oder tot (TV film)
Tatort - Gott ist auch nur ein Mensch (TV film)
2016 Der mit dem Schlag (TV film)
Nachtschicht – Der letzte Job (TV film)
Tatort – Feierstunde (TV film)
2015 Meine fremde Frau (TV film)
Zum Sterben zu früh (TV film)
2014 Tatort - Die chinesische Prinzessin (TV film)
Wir machen durch bis morgen früh (TV film)
2013 Nachtschicht - Geld regiert die Welt (TV film)
Unter Feinden (TV film)
2012 Balthasar Berg - Sylt sehen und sterben (TV film)
Nägel mit Köppen (TV film)
Trau niemals deiner Frau (TV film)
2011 Fischer fischt Frau (TV film)
Nachtschicht - Ein Mord zu viel (TV film)
Nachtschicht - Reise in den Tod (TV film)
Tatort - Der Weg ins Paradies (TV film)
2010 2 für alle Fälle - Ein Song für den Mörder (TV film)
Amigo (TV film)
Nachtschicht - Das tote Mädchen (TV film)
2009 Nachtschicht - Blutige Stadt (TV film)
Nachtschicht - Wir sind die Polizei (TV film)
2008 Die Weisheit der Wolken (TV film)
Nachtschicht - Ich habe Angst (TV film)
Schade um das schöne Geld (TV film)
Tatort - Borowski und die einsamen Herzen (TV film)
2007 Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath (TV film)
Underdogs
2006 Nachtschicht - Der Ausbruch (TV film)
Tatort - Mann über Bord (TV film)
2005 Nachtschicht - Tod im Supermarkt (TV film)
2004 Käthchens Traum (TV film)
Nachtschicht - Vatertag (TV film)
2003 Místo činu - Rej čarodějnic (TV film)
Nachtschicht - Amok! (TV film)
Tatort - Dschungelbrüder (TV film)
2002 Dream Dream Dream (TV film)
2001 Oh du Liebezeit (TV film)
Rette deine Haut (TV film)
2000 Kanak Attack
Kein Weg zurück (TV film)
Tatort - Passion (TV film)
Zwei Brüder - Tod im See (TV film)
1999 Velká věc (TV film)
1995 Bunte Hunde
1992 Schattenboxer

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
1994 Zwei Brüder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Der marktgerechte Patient
2006 Herr Pilipenko und sein U-Boot
1997 Die Salzmänner von Tibet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace