foto

Christian Skolmen

  • nar. 28.10.1970 (49 let)
    Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cesta za živou vodou
Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul
2015 Jo Nesbø: Doktor Proktor a vana času
Wendyeffekten
2014 Jo Nesbø: Doktor Proktor a prdící prášek
2008 Ulvenatten
2007 Deset životů kočky Titanic (TV film)
2006 Mirakel
2004 Příšerný čtvrtek
2003 Kámoš
2002 Dina
Sejer - Djevelen holder lyset (TV film)
2001 Lime
2000 De 7 dødssyndene
1999 Sofiin svět

TV seriály

2019 En får væra som en er (TV seriál)
ZombieLars (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 1 (S03E01)
2018 Helium (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
další epizody (9)
Presten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
ZombieLars (TV seriál)
Halvt engel, død fugl (S02E10)
2017 Presten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
ZombieLars (TV seriál)
Throw out the Trash (S01E08)
Before The Show (S01E07)
Seveřané (TV seriál)
Poslední domino (S02E06)
Thing (S02E05)
Odplata (S02E04)
další epizody (6)
2016 Seveřané (TV seriál)
Souboj (S01E06)
Obležení (S01E05)
Nájezd (S01E04)
další epizody (6)
Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2012 Hjem (TV seriál)
2011 Spesialenheten (TV seriál)
2007 Kodenavn Hunter (TV seriál)
2003 Sejer - Elskede Poona (TV seriál)
Sejer - Svarte sekunder (TV seriál)
1999 Sejer - se deg ikke tilbake (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky