foto

Christian Skolmen

  • nar. 28.10.1970 (46 let)
    Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Doktor Proktors tidsbadekar
2015 Wendyeffekten
2014 Jo Nesbø: Doktor Proktor a prdící prášek
2008 Ulvenatten
2007 Deset životů kočky Titanic (TV film)
2006 Mirakel
2004 Příšerný čtvrtek
2003 Kámoš
2002 Dina
Sejer - Djevelen holder lyset (TV film)
2001 Lime
2000 De 7 dødssyndene
1999 Sofiin svět

TV seriály

2017 Presten (TV seriál)
2016 Svartsjön (TV seriál)
2012 Hjem (TV seriál)
2011 Spesialenheten (TV seriál)
2007 Kodenavn Hunter (TV seriál)
2003 Sejer - Elskede Poona (TV seriál)
Sejer - Svarte sekunder (TV seriál)
1999 Sejer - se deg ikke tilbake (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace