foto

Quentin Tarantino

  • nar. 27.3.1963 (56 let)
    Knoxville, Tennessee, USA

Zajímavosti o tvůrci (388)

<< předchozí 1 2 3 4 6 11 15 20

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Osm hrozných - vyp.
2014 Je prostě báječná
2012 Nespoutaný Django
2009 Hanebný pancharti
Pýcha národa
2007 Deník mrtvých
Grindhouse: Auto zabiják
Grindhouse: Planeta Teror
Nemilosrdný střelec
The Big Fat Anniversary Quiz (TV film)
2005 The Muppets' Wizard of Oz (TV film)
2004 Kill Bill 2
Planet of the Pitts
2003 Kill Bill
2000 Malý Nicky - Satan Junior
1998 God Said, 'Ha!'
1997 Jackie Brown
1996 Krvavá romance
Od soumraku do úsvitu
Sex po telefonu
1995 Desperado
Johnny zapíná rádio
Čtyři pokoje
1994 Coriolis Effect, The
Pulp Fiction: Historky z podsvětí
Sleep with Me
Somebody to Love
1992 Eddie Presley
Gauneři
1989 Vegetables
1987 My Best Friend's Birthday
1983 Love Birds in Bondage

TV seriály

2004 Alias (TV seriál)
Po šesté (S03E13)
Odhalení (S03E11)
2003 Kačer Dodgers (TV seriál)
2002 Alias (TV seriál)
Pouzdro - 2. část (S01E13)
Pouzdro - 1. část (S01E12)
1994 All-American Girl (TV seriál)
1990 The Golden Girls (TV seriál) - a.z.
The President's Coming! The President's Coming! Part 2 (S05E26) - a.z.
1988 The Golden Girls (TV seriál)
Sophia's Wedding: Part 1 (S04E06)

Dokumentární

2019 Piero Vivarelli, Life As a B-Movie
2018 Eli Roth: Historie hororu (TV seriál)
Vampires (E06)
Killer Creatures (E05)
The Demons Inside (E04)
další epizody (6)
Friedkin Uncut
Tak pravila Pauline Kael
The Great Buster
Why Are We Creative?
2012 Tarantino XX - 20 Years of Filmmaking
2011 Cormanův svět
Nejlepší film, jaký byl kdy prodán
Nightmare Factory
2010 Hollywood Don't Surf!
2008 Dead On: The Life and Cinema of George A. Romero
Kam se hrabe Hollywood
Starz Inside: Fantastic Flesh (TV film)
2007 Manufacturing Dissent
2006 50 Films to See Before You Die (TV film)
Back to the Well: Clerks II
2005 Budd Boetticher: A Man Can Do That (TV film)
L'hebdo cinéma (TV seriál)
Make Your Own Damn Movie!
Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
2004 'Pulp Fiction' on a Dime: A 10th Anniversary Retrospect (TV film)
Celluloid Horror
Dvojí výzva
John Travolta: The Inside Story (TV film)
Kanál Z: Velkolepá posedlost (TV film)
Making of 'Kill Bill: Volume 2', The (TV film)
The Anti-Hero's Journey - a.z.
The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing
2003 Biography: John Travolta (TV film)
Making of 'Kill Bill', The (TV film)
2002 All the Love You Cannes!
Baadasssss Cinema (TV film)
Class of '92, The
Filmové žánry (TV seriál)
Jackie Brown: How It Went Down
Pulp Fiction: The Facts
Sundance 20
2001 Die zehn Gebote der Kreativität (TV film)
Hudba stříbrného plátna (TV seriál)
Sergio Leone
2000 Hollywood míří do pekel (TV film)
1999 A&E Biography: Samuel L. Jackson (TV film)
Christopher Jones: The E! True Hollywood Story (TV film)
Forever Hollywood (TV film)
Intimate Portrait: Pam Grier (TV film)
1998 Jackie Chan: My Story
1997 Full Tilt Boogie
Off the Menu: The Last Days of Chasen's
1996 The Typewriter, the Rifle & the Movie Camera
1995 American Cinema (TV seriál)
Anatomy of Horror, The (TV film)
1993 Cinefile: Made in the USA (TV film)
1987 Biography (TV seriál)

Hudební videoklipy

1995 Dance Me to the End of Love (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Střihačská filmografie

Host

TV pořady

2016 Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 85. Annual Academy Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2013 (TV pořad)
2011 Scream Awards (TV pořad)
2010 82. Annual Academy Awards (TV pořad)
Grammy Awards 2010 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
2009 Spike's Guys Choice (TV pořad)
The Jay Leno Show (TV pořad)
Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
2008 The Smoking Gun Presents: World's Dumbest (TV pořad)
Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo (TV pořad)
2007 Scream Awards 2007 (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2005 2005 MTV Movie Awards (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Show Tyry Banksové (TV pořad)
The 57th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
On-Air with Ryan Seacrest (TV pořad)
Tavis Smiley (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
Eigo de shabera-night (TV pořad)
Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1997 Tracks (TV pořad)
1996 American Film Institute Salute to Clint Eastwood, The (TV pořad)
Smap x Smap (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(36 967)