foto

Laura Lo Zito

  • nar. 1985
    Hamburk, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ein Sommer in der Toskana (TV film)
2018 Der Nesthocker (TV film)
2017 Nüchtern
Zmatkářky: Nevěsta řekla ne (TV film)
2014 Mein Lover, sein Vater und ich (TV film)
2013 Robin Hood a já (TV film)
Tore tančí
2012 Dvě tváře důvěry (TV film)
Tierisch verknallt (TV film)
Zum Kuckuck mit der Liebe (TV film)
2011 Anonym
Elitní kurýrní služba (TV film)
Narc (studentský film)
Nord Nord Mord (TV film)
V temnotě
2010 Katie Fforde: Křehké štěstí (TV film)
2009 Anděl hledá lásku (TV film)
2008 Schlaflos in Oldenburg (TV film)
Sommerwellen (TV film)
2007 Kuckuckszeit (TV film)
Scénář lásky (TV film)

TV seriály

2018 Jennifer - Sehnsucht nach was Besseres (TV seriál)
Comfort Lingerie (S02E03)
Der Beautykanal (S02E02)
Der Hochzeitstag (S02E01)
2015 Jennifer - Sehnsucht nach was Besseres (TV seriál)
Die Eventmanagerin (S01E02)
2013 About: Kate (TV seriál)
Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Girls, Girls, Girls (S10E21)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky