foto

Ilja Avramenko

  • nar. 8.8.1964 (54 let)
    Volgograd, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Batalon
2007 Medvěžja ochota
2005 Ljubi meňa (TV film)
První po Bohu
2004 Francuz (TV film)
2003 Solněčnyj udar
2002 Letnij dožď

TV seriály

2017 Operacija Muchabbat (TV seriál)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
2011 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Konkurenty (S04E07)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Gorsť pepla (S02E24)
Uviď meňa (S02E23)
Bilet v večnosť (S02E22)
další epizody (27)
2005 Zlaté tele (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace